about georgian kitchen and it's team

GEORGIAN
KITCHEN

Ruoan merkitys georgialaisille on muutakin, kuin syömistä. Se on hetki hyville keskusteluille, tunteiden välittämiselle sekä suhteille. Ruokalistamme on täynnä valloittavia vaihtoehtoja niin vegaaneille kuin ei-vegaaneillekin. Osa listamme ruoista valmistetaan kuuluisan 1800-luvun kokin ja kirjailija, ensimmäisen naisoikeuksien puolustajan, Barbare Eristavi-Jorjadzen reseptien mukaan.

Ravintolamme kokenut ja osaava henkilökunta keskittyy sydämellä palveluun. Haluamme jokaiselle ensiluokkaisen käynnin ja kokemuksen siitä, mitä georgialainen ruoka on. Noudatamme huolella kaikkia kansainvälisiä hygieniastandardeja sekä valmistamme ruokamme aina ekologisesti tuotetuista, tuoreista ainesosista.

”Georgian Kitchen” on perhetyylinen ravintola, jonka perustana on vankasti georgialaiset perinteet. Se edustaa ainutlaatuista sekoitusta niin itä- kuin länsimaalaisesta ruokakulttuurista.

ABOUT US

T

E

A

M

Igor Zelizko

Managing Director

Manana

Tatter

Restaurant Manager

Ben

Khetsuriani

Sommelier
Brand Manager

Joakim Lastname

Service Director

Name Lastname

Executive Chef

Name Lastname

Sous Chef

GEORGIAN
KITCHEN
RAVINTOLA

Harvinaislaatuisen lempeä tunnelma, kauniiden yksityiskohtien sekä herkullisen ruoan ja viinin upea sekoitus odottaa sinua Georgian Kitchenillä. Matka syvälle makujen maailmaan keskellä kaupungin ympäröivää vilskettä.

Galleria